Satış

Uzm. Psikolog Selin Pekşen Bireysel Terapiler

1.000,001.500,00

Stok kodu: Yok Kategoriler:
Temizle
Sepetim

Açıklama

Merhaba ben Uzm. Psk. Selin Pekşen; Bireysel Psikoterapi, Çift ve Evlilik Terapileri, EMDR ( Göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işlemleme) Terapisi, Bilişel ve Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Filial Oyun Terapisi (Aile Temelli Oyun Terapisi)  ve Çocuk Ergen terapileri alanında hizmet vermekteyim. EMDR Avrupa Akredite terapistiyim ve bu bağlamda kompleks travmalar ve psikopatolojiler ile ileri düzey teknikler ile çalışmaktayım. Psikoloji ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanındaki öğrenci ve mezunlara mesleki becerilere yönelik eğitim, staj ve süpervizyon desteği sağlamaktayım. Danışanlarımı Psikodemy Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve online olarak görmekteyim.

 

Bireysel terapi, bir terapist ile danışan arasında bire bir gerçekleştirilen bir psikoterapi sürecidir. Bu terapi türü, kişinin duygusal, zihinsel veya davranışsal sorunlarıyla başa çıkmasına, kişisel farkındalığını artırmasına ve genel yaşam kalitesini iyileştirmesine yardımcı olmayı amaçlar. Bireysel terapi, çeşitli terapi yöntemleri ve yaklaşımları kullanılarak uygulanabilir; örneğin bilişsel davranışçı terapi (BDT), psikanalitik terapi, insan merkezli terapi gibi.

Terapinin amacı, danışanın kendini daha iyi anlamasına, duygularını yönetmesine, olumsuz düşünce kalıplarını değiştirmesine ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürmesine yardımcı olmaktır. Bireysel terapi seansları, danışanın ihtiyaçlarına göre yapılandırılır ve terapistin yönlendirmesi ile güvenli bir ortamda gerçekleşir.

Ek bilgi

Bireysel Terapi

Bireysel Terapi 30 Dakika, Bireysel Terapi 50 Dakika

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.